20 mai

Una ciutat amable i accessible

Ens comprometem a aprofundir en la qualitat de vida dels habitants de Sant Adrià i proposem un decàleg de mesures concretes per fer una ciutat més accessible als ciutadans

Pels socialistes, ha de ser una ciutat amb una altra manera de pensar, de construir-se, de sostenir-se i de créixer. Sant Adrià ha de ser una ciutat que constantment opti per la qualitat de vida, per incrementar els espais de vida ciutadana compartits, per innovar, una ciutat que es redissenyi i que situï sempre a les persones en el centre de les seves decisions, projectes i estratègies. Apostem perquè els veïns i veïnes visquin en una ciutat més humana i més amable, per això:

  1. Treballarem perquè a tots els barris hi hagi un ús equilibrat dels espais públics compatibilitzant les necessitats de tots els ciutadans adults, nens, joves, gent gran, conductors i ciclistes.
  2. Estarem molt pendents que els ciutadans trobin la ciutat que necessiten. Per això seguirem treballant per harmonitzar els diferents espais: zones de vianants, voreres accessibles, zones d’aparcament, carrils bici, àrees de joc, etcètera.
  3. Hem dotat a la ciutat de gran varietat d’equipaments municipals. Ara és el moment de mantenir-los, modernitzar-los i adequar-los, tal com s’està fent al Casal de la Dona o al Casal de Cultura.
  4. Repensarem -juntament amb els veïns- el passeig de la Rambleta, harmonitzant l’aparcament amb la zona de vianants i el carril bici.
  5. Seguirem apostant pel parc del riu Besòs com a espai central de la ciutat i espai d’unió de tots els adrianencs.
  6. Continuarem amb la rehabilitació de Can Rigalt i idearem, al costat dels ciutadans, un pla d’usos d’aquest equipament.
  7. Portarem a terme noves obres en tots els barris: carrer Sant Jordi, Bogatell, Major, Somosierra, Sant Oleguer, Maragall i transversals de Sant Joan. L’adequació d’usos a la plaça de la Palmera i plaça Narcís Monturiol. Finalització de la Rambla de la Mina fins al Campus Universitari i connexió per a vianants entre el barri de la Catalana i el MHIC.
  8. Treballarem per aconseguir la continuïtat del Consorci de la Mina, ja que la seva tasca millora la vida del barri en els àmbits social, laboral i econòmic, a més d’obligar a la resta d’administracions a seguir implicant-se al barri.
  9. Fomentarem l’ús familiar de les nostres platges.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+