MANTENIMENT DE SERVEIS

  • INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, CULTURALS I SOCIALS
    Tenim el compromís de mantenir l’oferta de serveis esportius, culturals i socials. Sant Adrià ofereix als seus ciutadans, de totes edats i condicions, unes instal·lacions en què poder compartir aficions i relacionar-se. Els adrianencs han de poder tenir una oferta d’oci pròpia i àmplia sense sortir de la seva ciutat. Destaquem tres equipaments.
  • Marina Besòs – construït l’any 1992, té una piscina coberta de 20 × 33 metres en la qual es van acollir esdeveniments vinculats al waterpolo olímpic. Actualment es poden fer classes dirigides; jugar a futbol, tennis o frontó; gaudir del solàrium, de la sauna i jacuzzi; o fer servir el bar de punt de trobada i menjar al restaurant. L’equip socialista es compromet a fer tot el possible perquè vagi a més.
  • MhiC – Museu de la Immigració. El 2014, coincidint amb el desè aniversari s’han fet tot un seguit d’activitats com exposicions, xerrades, actes … i tot tipus d’accions per posar en valor les relacions interculturals, el civisme i la convivència. Sant Adrià ha estat, és i serà ciutat d’acollida.
  • Biblioteca La Mina – aquesta gran instal·lació constitueix un element vertebrador del barri de la Mina. Compta amb diverses sales i un gran nombre de tallers i d’activitats per al veïnat. Aquest equipament es troba a la Rambla, prop dels terrenys en què s’està construint el nou campus de la UPC, de manera que el flux d’estudiants i de docents dinamitzaran la zona.