25 mai

Joan Callau guanya les eleccions a Sant Adrià de Besòs

El PSC, amb un 27,64% dels vots, és la força més votada a Sant Adrià de Besòs i dobla en nombre de vots la segona força. Joan Callau encapçalarà el proper govern municipal

Després que el PSC ha tornat a ser el partit amb més suport dels votants de Sant Adrià de Besòs amb 3.481 vots, com a candidat socialista i alcalde en funcions vull donar les gràcies als votants que han renovat la seva confiança en l’equip del PSC.

Cal fer un reconeixement especial a tots els militants de l’Agrupació del PSC de Sant Adrià per l’esforç i la feina realitzada en el decurs de tota la campanya. Tot i que s’obre un nou escenari, tenim la responsabilitat de formar govern buscant el millor per la ciutat. Per això, parlarem amb les altres formacions per aconseguir acords que, com a llista més votada, ens permetin liderar un govern que afronti els reptes de present i futur de Sant Adrià.

La ciutat ha de continuar amb les actuacions i les polítiques socials i ha de potenciar l’impuls econòmic, la creació d’ocupació i consolidar els grans projectes com són l’eix del coneixement del Campus Diagonal-Besòs i el disseny del futur de les Tres Xemeneies. 

També vull destacar l’augment de la participació en aquestes eleccions: un 4% superior respecte a les  eleccions municipals del 2011, quelcom que és motiu de felicitació per a la ciutadania de la nostra ciutat. D’altra banda, cal valorar positivament que el partit xenòfob Plataforma per Catalunya no ha obtingut el suport dels votants i per tant no tindrà cap representació en el Ple municipal.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+