INFRAESTRUCTURES PRODUCTIVES

 • ELS BARRIS
  Sense barris no hi ha ciutat. A Sant Adrià fem una forta aposta pels nostres barris i hem treballat en els darrers anys per millorar i reurbanitzar els nostres carrers. Alguns dels quals inclouen Major, Goya, Onze de Setembre, Monges, Andreu Vidal, Andreu Soler, Atlàntida, València i Girona.
 • Aquestes intervencions han inclòs un disseny pensat per millorar les voreres i guanyar espai per als vianants. S’ha incorporat l’objectiu de pacificar el trànsit, per així disminuir la contaminació ambiental i acústica. Menys cotxes, més qualitat de vida.
 • En especial, destaquem les intervencions al barri Sant Joan Baptista, que signifiquen l’inici d’un seguit de reurbanitzacions i millores que continuaran. S’hi va fer una intervenció per reordenar l’aparcament, que havia estat caòtic, gràcies a una nova senyalització, l’ordenació dels guals i una campana informativa.
 • Hem pogut fer processos participatius per consultar el veïnat quines possibles solucions s’adequaven més a les necessitats dels carrers intervinguts, com és el cas del carrer Goya. En termes urbanístics, s’ha actuat de manera equilibrada en tots els barris i en tots s’hi ha anat fent en la legislatura diverses intervencions. S’ha escoltat sempre el criteri dels veïns i s’ha tingut en compte sempre en la mesura de les nostres possibilitats.
 • Amb la construcció del Nou Mercat introduïrem un motor econòmic al centre de Sant Adrià. Implicarà la revitalització de tot l’eix comercial a partir de la pròxima primavera, serà un nou equipament que reforçarà el pols econòmic i social a l’entorn de l’Avinguda Catalunya. A dia d’avui, s’està en procés d’incentivar la concessió de parades. A banda, s’hi instal·larà un Mercadona.
 • Pel que fa als parcs, Sant Adrià té una extensa dotació d’espais verds; les ribes del riu recuperades i reconvertides en un atractiu espai de contacte amb la natura o les platges, cuidades a l’entorn del delta del Besòs. Tenim el privilegi de tenir un enorme espai verd de qualitat a la nostra ciutat. Hi seguirem invertint i apostant per mantenir aquest espai i l’accés a les nostres platges.
 • TRANSPORTS
  Les noves línies de la xarxa de bus, gràcies a la recerca de solucions conjuntes amb TMB, garanteixen els millors serveis als ciutadans de Sant Adrià. La incorporació a la Xarxa Ortogonal de Transports de Barcelona afegeix les línies H i V a la ciutat i millora la freqüència de pas dels autobusos cap a Barcelona. Sant Adrià ara compta, doncs, amb línia de metro, rodalies de Renfe, busos de Tugsal, dues línies de Tramvia i autobusos cap a Barcelona.
 • POLÍGONS INDUSTRIALS
  Hi ha en marxa un pla de millora dels nostres polígons industrials, que es troben en una posició estratègica amb bones vies de comunicació i de transport públic. Al de Montsolís, es treballa en el canvi d’usos per a poder ampliar-ne les activitats, quelcom que permetrà un augment de l’activitat econòmica, donada la seva excel·lent ubicació.
 • Està també en marxa la reurbanització del carrer Pereda, reforçant-ne la il·luminació. En el polígon del Sot l’esforç es concentra en la millora de la il·luminació i de la senyalització, a més de la instal·lació de la fibra òptica.