EDUCACIÓ

  • A Sant Adrià, malgrat les retallades de la Generalitat, hem mantingut els serveis i els nivells de prestacions de l’Escola Bressol i de l’Escola de Música. La Generalitat va reduir la seva aportació i fins i tot va deixar de pagar. L’Ajuntament ha assumit aquest cost.
  • Creiem en un model educatiu integrador, inclusiu. Per això, hem preparat programes de beques. El 2014 vam concedir fins 633 beques d’ajuts perquè nens i nenes de Sant Adrià puguin estudiar amb les necessitats bàsiques cobertes. Ens comprometem a no anar enrere perquè tenim molt clar que sense educació públic de qualitat no hi ha futur.
  • Hem posat en marxa el projecte dels Camins Escolars per garantir la seguretat vial dels més petits de la nostra ciutat. Fem formació i impliquem als responsables de les escoles, per tal de garantir que els infants puguin anar caminant a l’escola sense perill.
  • CAMPUS UNIVERSITARI
    Som una ciutat de futur plena de noves oportunitats. En el Front Litoral i que serà encara més evident amb el Campus Diagonal-Besòs, amb la nova seu de la Universitat Politècnica de Catalunya que estarà acabada al setembre de l’any 2016. Serà una de les concentracions de tecnologia i investigació mediambiental més importants d’Europa
  • Amb l’inici de les activitats docents i l’arribada d’uns 4.000 estudiants d’enginyeria i 500 professors i investigadors, es produirà una profunda transformació socioeconòmica en el seu àmbit d’influència. El Campus universitari és el nou pol estratègic de coneixement vinculat a l’empresa i en conseqüència, a la generació d’ocupació.
  • Serà un espai de trobada entre la investigació, la docència i les empreses, un motor de sinèrgies que atraurà projectes, grups i centres d’investigació, i generarà transferència en energia per a la creació d’un espai d’excel·lència de prestigi internacional. I tots els serveis i comerços que podran oferir el seu negoci a estudiants, professors i visitants.
  • El Campus acollirà grups d’investigació científica, dedicats a la transferència de tecnologia: TECNIO-UPC, IREC y KIC InnoEnergy. A més, també s’hi ubicarà la seu europea de l’agència Fusion For Energy reforçarà encara més el pes del Campus com a referent internacional en el camp de l’energia sostenible. El projecte Barcelona Key convertirà el territori del Besòs en un motor de desenvolupament, basat en el talent i la recerca.