23 mar

Conquerir un futur d’oportunitats comença per fer-ho bé a casa nostra

En començar aquest mandat municipal, que ja s’acaba, ja feia tres anys que la crisi econòmica feia sentir els seus efectes. Per això el compromís que vàrem agafar va ser el de potenciar aquelles àrees que havien d’ajudar als ciutadans que ho estaven passant malament i on no podíem permetre que ningú es quedés enrere: les àrees de Promoció Econòmica, Serveis Socials i Educació.

I exactament és el que hem fet. I ho hem fet perquè creiem en l’ideal d’una societat més justa, on els seus ciutadans tinguin l’oportunitat que es mereixen desenvolupar el seu projecte de vida. On les persones grans puguin tenir una vellesa digna i el jovent possibilitats de formar-se i trobar feina.

La finalitat principal d’un Ajuntament és millorar la ciutat, fer que aquesta sigui més amable, que l’espai públic sigui l’adequat per a afavorir que es consolidi l’ànima de la ciutat que no és altra cosa que les relacions entre els seus ciutadans. Qualsevol altre objectiu és distreure’s i perdre’s per viaranys estranys i viatges que no porten enlloc.

Tot aquest temps m’ha encantat, també, posar en valor la nostra ciutat. Perquè a Sant Adrià tenim coses magnífiques. Des d’entitats que són referència en el seu àmbit, ciutadans que són un exemple de vida, serveis que són referents més enllà de la nostra ciutat fins a empreses punteres en el seu sector, tecnologia mediambiental i alta investigació.

Aquest conjunt ens dóna un gran potencial, que conjuntament amb la Universitat han de ser el gran impuls de la nostra ciutat. Perquè no ho dubteu, la Universitat canviarà a millor Sant Adrià.

Alguns em diuen que sóc excessivament optimista. El que els hi responc és que la crisi i els seus efectes ja els tenim i que ja hi actuem amb tots els recursos que tenim i amb un grandíssim equip de professionals que s’hi aboquen com són els treballadors municipals. Però que, sobretot, també hem de parlar i de potenciar aquells elements forts que tenim a la nostra ciutat i que en són molts. Els que ens fan ser una ciutat plena d’oportunitats pel dia de demà. Pels nostres joves i pels nostres néts. Deixar-los una herència digna és un deure. Els socialistes de Sant Adrià volem començar a endreçar la casa i canviar el país des de la nostra estimada ciutat.

Ajuda’ns a fer-ho possible!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+